Welkom bij

CAFÉ JACK'S

Je tweede huiskamer - je thuishonk. Bij Café Jack's schuif je één keer aan en wil je eigenlijk nooit meer vertrekken. Hartelijk, gastvrij, ongedwongen. Jack's heeft Tilburgse wortels, maar eigenlijk vindt iedereen zijn plek in Jack's. Hoe dat kan? Dat kun je het beste zelf uit komen zoeken.

Jack's heeft een eerlijke kaart. Dat betekent dat je nog een biertje kunt drinken zonder de hoofdprijs te betalen. Af en toe  gooien we de keuken open zodat je kan genieten van de lekkerste burgers van Tilburg. 

Daarnaast heeft Jack's een gave bierkaart met mooie klassiekers, maar ook veel spannende nieuwe bieren. Daarbij kun je natuurlijk een van de vele spellen uit de kast pakken, een pijltje gooien op een van onze dartbanen of kom een keer gezellig mee doen met een Pubquiz. 

Je bent van harte welkom bij Café Jack's!


Spellenspecialisten bij Café Jack's

We vinden het te gek om mee te denken in activiteiten. Dus ben je opgezadeld met de organisatie van een vrijgezellenfeest of een personeelsuitje? Neem even contact op en kom koffie drinken. Pubquiz, proeverij, spellen.. We hebben ze altijd inspiratie voor een mooie middag en avond.